Gör små saker med stor kärlek

Om kompetensinsatsen

Denna kompetensinsats som vi kallar för Gör små saker med stor kärlek innebär att öka kunskapen om psykisk hälsa/ohälsa. Du erbjuds då föreläsningar inom olika tema kopplat till psykisk hälsa. Exempel på olika tema:

År 2020 - unga och psykisk hälsa

År 2021 - riskbeteende, missbruk och psykisk hälsa

År 2022 - ensamhet, tillhörighet och psykisk hälsa

År 2023 - ungas perspektiv på psykisk hälsa

År 2024 - ekonomisk stress och psykisk hälsa

 

Kompetensinsatsen erbjuds genom fysiska föreläsnigar och/eller digitala föresläsningar via www.sammans.se. Gör små saker med stor kärlek sker minst en gång per år och är kostnadsfritt. 

 

Vem kan delta?

Vi vänder oss till dig som i din profession möter människor med psykisk ohälsa, men även till dig som har psykisk ohälsa eller dig som är anhörig/vän/eller är intresserad av frågorna. 

 

Syfte och mål

Syftet med insatsen är att öka kunskapen hos medlemsparternas medarbetare, men också medborgare om psykisk hälsa och individers behov utifrån det. 

Insatsen sker tillsammans med Sunnerbo Samordningsförbund, Region Kronoberg, Länsstyrelsen, Linnéuniversitetet och Växjö kommun.

 

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på årets tema eller vill veta merom Gör små saker med stor kärlek kan du gå in på www.sammans.se 

 

Kontakt

Har du ytterliga frågor angående Gör små saker med stor kärlek eller önskar mer information är du välkommen att kontakta Samordningsförbundet Värend.

 

Förbundschef: Emma Krantz

Telefon: 0733-288017

E-post: emma.krantz@sfvarend.se